Ga naar de inhoud

Klein Budget Fietsen Leiden

De naam “Klein Budget” verklapt het al een beetje en komt dan ook in alles terug.

Klein Budget Fietsen richt zich vooral op mensen die het niet zo breed hebben en het met een kleine beurs moeten doen, maar het uiteraard wel verdienen om op een veilige en betrouwbare fiets te rijden.

KB Fietsen is trots op zijn stad Leiden, daarom hebben “leijuhnaren” altijd een streepje voor ;). Uiteraard is iedereen van harte welkom!

 
KB Fietsen Verkoop | Klein Budget Fietsen Leiden


KB Fietsen Reparatie | Klein Budget Fietsen Leiden

Dag en nacht bij je zieke kind

LOGEREN IN RONALD MCDONALD HUIS LEIDEN

Als je kind is opgenomen in het Leids Universitair Medisch Centrum wil je dichtbij zijn. Je wilt binnen een paar minuten aan het bed van je kind staan, als dat je nodig heeft. Overdag blijf je zoveel mogelijk bij het ziekenhuisbed, maar ook ’s avonds en ’s nachts wil je dichtbij zijn. Ronald McDonald Huis Leiden biedt een logeerplek op loopafstand van het Leids Universitair Medisch Centrum voor jou, medeverzorgers en broertjes en zusjes.

Daarom ook doneert KB Fietsen Leiden maandelijks een stukje van de omzet!

Uw reparatie/onderhoud, of aankoop van een fiets bij KB Fietsen Leiden, draagt daar dus ook een beetje aan bij😉

Klein Budget Fietsen
4.2
Gebaseerd op 15 beoordelingen
powered by Google
leslie savijnleslie savijn
20:17 31 Jan 23
Beste fietsen maker in omstreken!!Altijd vriendelijk, altijd mooie prijs, en altijd snel klaar!!Echt een topper!!!
KyaraKyara
18:28 25 Jan 23
Top service!Ik kon zelfs na 18:00 terecht, ontzettend fijn. Goede prijs en als extra werden mijn remmen en banden ook nog nagekeken.Zeker een aanrader!
Marco AkerboomMarco Akerboom
23:11 10 Jan 23
Je hoeft maar te bellen en je fiets kun je brengen...... Fiets altijd keurig netjes gerepareerd of een prima advies..... Ook de 2e hands fietsen prima in orde voor een mooie prijs .... Aanradertje.......
Max MulderMax Mulder
12:54 24 Nov 22
Aardige man maar ik vindt het geen goede prijzen. Ketingeropzetten is 10 minuten werk. En hij laat me 15euro er voor betalen. Belachelijk
Mike CioMike Cio
16:01 07 Aug 22
Prima service voor goede prijs. Ik heb gelijk twee fietsen laten repareren. Werkt prima, andere winkel kon het niet repareren dus ik ben echt blij!