Ga naar de inhoud

Reparatie en onderhoud van uw fiets

Heb je een fietsprobleem? Geen zorgen, wij staan klaar om je te helpen! Bij Klein Budget Fietsen bieden we professionele fietsreparatieservices aan tegen betaalbare prijzen. Of het nu gaat om een lekke band, versnellingsproblemen of andere mechanische problemen, ik sta als ervaren monteur klaar om je fiets weer in topconditie te brengen.

Onze reparatieservice omvat:

1. Diagnose en inspectie:

We beginnen altijd met het grondig onderzoeken van je fiets om het probleem nauwkeurig te kunnen identificeren. Onze ervaren monteurs hebben oog voor details en zullen elk aspect van je fiets controleren om er zeker van te zijn dat we het probleem volledig begrijpen.

2. Reparatie en vervanging:

Zodra we het probleem hebben vastgesteld, zullen we de nodige reparaties uitvoeren. Of het nu gaat om het vervangen van een kapotte ketting, het repareren van een rem of het afstellen van je versnellingen, we zorgen ervoor dat je fiets weer perfect functioneert.

3. Onderhoud:

Naast het oplossen van specifieke problemen, kunnen we je fiets ook een grondige Servicebeurt geven. We controleren en smeren de bewegende onderdelen, stellen de remmen af en controleren de bandenspanning. Dit helpt niet alleen bij het oplossen van bestaande problemen, maar helpt ook om toekomstige problemen te voorkomen.

4. Snelle service:

We begrijpen dat je je fiets niet te lang kunt missen. Daarom streven we ernaar om de meeste reparaties en onderhoudstaken binnen korte tijd af te ronden, zodat je snel weer op de weg kunt zijn.

5. Betaalbare prijzen:

Bij Klein Budget Fietsen geloven we dat betaalbare reparatieservices van hoge kwaliteit niet exclusief moeten zijn voor dure fietswinkels. We bieden eerlijke prijzen voor onze reparaties, zodat je fiets weer in topconditie kan worden gebracht zonder je portemonnee te belasten.

Wil je een reparatie of onderhoudsafspraak maken? Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. Je kunt ons ook persoonlijk bezoeken in onze winkel, waar onze deskundige medewerkers je graag helpen en al je vragen beantwoorden.

Wij zijn er om je te helpen je fiets weer in topconditie te brengen. Vertrouw op ons voor betrouwbare en betaalbare reparatieservices!

 
Klein Budget Fietsen Leiden | Werkplaats